FAQs

Spørsmål: Hvordan sjekker jeg statusen til bestillingen min?
A: Når du legger inn bestillingen, kan det gå 3 - 5 virkedager før bestillingen din behandles gjennom systemet vårt. Våre oppfyllelseslagre vil pakke dine bestilte varer og sende ut pakken så snart som mulig. Når bestillingen din er sendt, vil du motta et varsel via e-post. For å få sporingsnummeret ditt, send oss ​​en melding via Facebook Messenger eller send oss ​​en e-post på smiletogostore@yahoo.com, så sender vi det til deg. Hvis du ikke mottok bestillingen eller noen oppdateringer om den, vennligst kontakt oss umiddelbart, så skal vi gjøre alt vi kan for å undersøke.

Spørsmål: Hvor lang tid tar leveringen?
A: Det kan ta opptil 5 virkedager før bestillingen din blir behandlet og ytterligere 3 dager før den sendes ut. Våre oppfyllelsessentre er lokalisert rundt om i verden. For innenlandske bestillinger i USA tar det mellom 10-25 virkedager før pakken din blir sendt når den er behandlet. For internasjonale bestillinger vennligst opptil 30 virkedager.

Merk! Vennligst sjekk bestillingsinformasjonen din for å sikre at leveringsadressen din er korrekt. Hvis du trenger å endre adressen din etter å ha lagt inn en bestilling, vennligst kontakt oss umiddelbart. Vi kan ikke endre leveringsinformasjonen din eller kansellere bestillingen din etter at vi har sendt varene dine. Hvis en pakke returneres på grunn av feil adresse, må du betale ekstra fraktkostnader. Vi kan ikke holdes ansvarlig for produkter sendt til feil adresse dersom feil leveringsinformasjon er oppgitt.

Spørsmål: Sender du internasjonalt?
A: Ja! Vi sender over hele verden for å sikre at hver kunde vil nyte handleopplevelsen hos oss.

Spørsmål: Hvem er ansvarlig for tilleggsoppgaver?
A: Du, kjøperen, er ansvarlig for eventuelle ekstra skatter, avgifter, avgifter osv. som kreves av landet ditt for import av forbruksvarer. Vi samler ikke inn dette på forhånd og kan ikke gi deg et estimat på kostnadene - kostnadene varierer over hele verden. Som en internasjonal forbruker, vennligst gjør undersøkelser for å sikre at det ikke er noen overraskelsesgebyrer når du klarerer pakken gjennom tollen og for å få en ide om hva tilleggskostnaden kan være. Hvis du ikke er kjent med tollgebyrer og gebyrer, vennligst kontakt ditt lokale post- eller tollkontor for mer informasjon.

Spørsmål: Er nettstedet ditt sikkert med min personlige informasjon?
A: Absolutt! Vi bruker SSL-sikkerhet for å sikre at all din personlige informasjon er kryptert. Vi lagrer ikke kredittkortinformasjonen din og den vil kun bli brukt én gang ved kjøp av produktet ditt. Da blir kredittkortinformasjonen din slettet.

Spørsmål: Hvordan legger jeg inn en bestilling på nettstedet ditt?
A: Klikk på den blå "Kjøp nå"-knappen, fyll inn frakt- og faktureringsinformasjonen din, så sender vi bestillingen til deg så snart som mulig.

Spørsmål: Kommer biltilbehør med kvalitetsgaranti?
A: Absolutt! Hvis du ikke liker produktet ditt eller finner skade på produktet, kontakt oss umiddelbart! Vi vil gjøre alt vi kan for å sikre din beste handleopplevelse. Du kan bare kontakte oss, så tar vi det opp!

Spørsmål: Hvordan kan jeg komme i kontakt med deg?
A: Vi håndterer kundeservice via Facebook-messenger og e-post. Du kan gå til vår Facebook-side og åpne en chat med oss ​​på Facebook Messenger, eller sende en e-post til support@smiletogo-se.com hvis du har spørsmål eller bekymringer – vi skal gjøre vårt beste for å svare innen 24 timer.


Spørsmål: Tilbyr du refusjon hvis jeg ikke liker produktet?
A: Absolutt! Vi tilbyr full refusjon på bestillingen din hvis du ikke liker produktet. Vennligst besøk vår refusjonspolicyside for full informasjon. Hvis du har ytterligere spørsmål som ikke har blitt behandlet i våre vanlige spørsmål, vennligst kontakt oss via Facebook-messenger eller e-post oss på support@smiletogo-no.com.