Forsendelse og levering

Når behandles bestillingen min?

Alle bestillinger håndteres og sendes fra vårt lager i Kina. Gi ekstra tid for bestillingen din å bli behandlet i høytider og salgssesonger.

Vi behandler bestillinger mellom mandag og fredag. Bestillinger behandles innen 3-5 virkedager fra bestillingsdatoen og sendes dagen etter behandlingsdagen. Vær oppmerksom på at vi ikke sender i helgene.

Hvor lang tid tar det å motta bestillingen min?

Når du har lagt inn bestillingen, gir du 3-5 virkedager til å behandle bestillingene. Deretter tar det 12 - 20 virkedager for levering i USA og 15-30 virkedager for internasjonale bestillinger (avhengig av sted).

Vil jeg bli belastet toll og avgifter?

Prisene som vises på nettstedet vårt er skattefrie i amerikanske dollar, noe som betyr at du kanskje kan betale skatt når du har mottatt bestillingen.

Importtoll, toll og tilhørende toll kan bli belastet når bestillingen din kommer til sin endelige destinasjon og bestemmes av det lokale tollkontoret.

Betaling av disse avgiftene og skattene er ditt ansvar og dekkes ikke av oss. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser forårsaket av tollavdelingen i ditt land. For mer informasjon om avgifter, vennligst kontakt ditt lokale tollkontor.