FORTROLIGHEDSPOLITIK

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og delt når du besøker eller foretar et kjøp fra smiletogo-no.store ("nettstedet").

PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også inn informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du kommuniserer med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
"Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
- "Logger" sporer handlinger som forekommer på nettstedet og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, ISP, henvisnings- / utgangssider og dato / klokkeslett.
"Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du gjennomsøker nettstedet.

I tillegg, når du kjøper eller prøver å kjøpe gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer. Vi referer til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon".

Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi om både enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI PERSONLIG INFORMASJON?
Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi vanligvis samler inn for å utføre alle bestillinger som er plassert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne levering og levering av fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen til:
- Kommuniser med deg
- Skjerm våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
- Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, må du oppgi informasjon eller annonsering angående våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre gjennomsøker og samhandler med nettstedet og evaluere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

 

DELING AV DIN PERSONLIGE INFORMASJON 
Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy /. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Endelig kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på stevning, søksordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

NØDVENDIG ANNONSERING
Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettet annonsering eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, besøk Network Advertising Initiatives (“NAI”) opplæringssiden på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke lenkene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Allians's opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

Tekstmarkedsføring og meldinger: Ved å abonnere på tekstmeldinger, godtar du å motta gjentatte automatiserte markedsføringsmeldinger på det angitte telefonnummeret. Samtykke er ikke en kjøpsbetingelse. Svar STOPP for å avslutte abonnementet. HJELP for hjelp. MSG og datahastigheter kan gjelde. Mer info se personvernregler og vilkår.

IKKE SPOR

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer datainnsamlingen og praksis på nettstedet vårt når vi ser et Do Not Track-signal fra nettleseren din.

DINE RETTIGHETER
Hvis du er europeisk bosatt, har du rett til å få tilgang til den personlige informasjonen vi har om deg og å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du bestiller via nettstedet) eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. I tillegg, vær oppmerksom på at informasjonen din overføres utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

DATA BESKYTTELSE
Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, lagrer vi bestillingsinformasjonen din for våre poster, med mindre og til du ber oss om å slette den informasjonen.

ENDRINGER
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske grunner.

KONTAKT OSS
For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål eller ønsker å komme med en klage, kan du kontakte oss via e-post på smiletogostore@yahoo.com eller via e-post ved hjelp av informasjonen nedenfor:

 

KLARNA

In order to be able to offer you Klarna’s payment options, we will pass to Klarna certain aspects of your personal information, such as contact and order details, in order for Klarna to assess whether you qualify for their payment options and to tailor the payment options for you.

 

General information on Klarna you can find here. Your personal data is handled in accordance with applicable data protection law and in accordance with the information in Klarna’s privacy policy.


SmileToGo
[Re: Privacy Compliance Officer]