OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Spørsmål: Hvordan sjekker jeg statusen på bestillingen min?
Svar: Når du bestiller, vennligst la 3-5 bestillinger behandle bestillingen din gjennom systemet vårt. Våre oppbevaringspakker pakker ut din bestilte vare (r) og sender ut pakken (e) så snart som mulig. Når bestillingen din er sendt, vil du motta et varsel via e-post. For å få sporingsnummeret ditt, er det bare å sende oss en melding via Facebook Messenger eller sende oss en e-post på support@smiletogo-no.store, så får vi den sendt til deg. Hvis du ikke mottok bestillingen eller oppdateringer om den, kan du kontakte oss umiddelbart, så vil vi gjøre alt vi kan for å undersøke den.

Spørsmål: Hvor lang tid tar levering?
Svar: Det kan ta opptil fem virkedager før bestillingen din blir behandlet og ytterligere 3 dager å bli sendt ut. Våre oppfyllingssentre ligger over hele verden. For innenlandske bestillinger i USA, vil det ta mellom 10-25 virkedager før pakken din blir levert når den er behandlet. For internasjonale bestillinger må du oppgi opptil 30 virkedager.

Merk: Kontroller bestillingsinformasjonen din for å sikre at leveringsadressen din er riktig. Hvis du trenger å endre adresse etter bestilling, vennligst kontakt oss umiddelbart. Vi kan ikke endre fraktinformasjonen din eller kansellere bestillingen din etter at du har sendt varene dine. Hvis en pakke returneres på grunn av feil adresse, må du betale ekstra fraktkostnader. Vi kan ikke holdes ansvarlige for produkter som sendes til feil adresse hvis feil leveringsinformasjon er gitt.


Spørsmål: Sendes du internasjonalt?
A: Ja! Vi sender over hele verden for å sikre at hver kunde nyter sin shoppingopplevelse hos oss.


Spørsmål: Hvem er ansvarlig for tilleggstoll?
Svar: Du, kjøperen, er ansvarlig for eventuelle ekstra avgifter, avgifter, avgiftsavgifter osv. Som kreves av landet ditt for import av forbruksvarer. Vi samler ikke inn dette på forhånd og kan ikke gi deg et estimat av kostnadene - gebyrene varierer over hele verden. Som internasjonal forbruker kan du spørre deg om at det ikke er noen overraskelsesgebyrer når du tolker pakken din gjennom toll, og for å få et inntrykk av hvilke tilleggskostnader det kan være. Hvis du ikke er kjent med toll og avgifter, kan du kontakte ditt lokale postkontor eller tollkontor for mer informasjon.

Spørsmål: Er nettstedet ditt sikkert med min personlige informasjon?
A: Absolutt! Vi bruker SSL-sikkerhet for å sikre at all personlig informasjon er kryptert. Vi lagrer ikke kredittkortinformasjonen din, og den brukes bare en gang når du kjøper produktet. Deretter tømmes kredittkortinformasjonen din.

Spørsmål: Hvordan bestiller jeg på nettstedet ditt?
Svar: Klikk på den blå "Kjøp den nå" -knappen, fyll ut forsendelses- og faktureringsinformasjonen din, så får vi bestillingen din sendt til deg så snart som mulig.

Spørsmål: Gir luksusbilforsyninger en kvalitetsgaranti?
A: Absolutt! Hvis du ikke liker produktet eller finner skade på produktet, kan du kontakte oss umiddelbart! Vi gjør alt vi kan for å sikre deg den beste shoppingopplevelsen. Du kan bare kontakte oss, så får vi det adressert!

Spørsmål: Hvordan kan jeg komme i kontakt med deg?
A: Vi håndterer kundeservice via Facebook messenger og e-post. Du kan gå til Facebook-siden vår og åpne en prat med oss ​​på Facebook Messenger eller sende oss en e-post på support@smiletogo-no.com med spørsmål eller bekymringer du måtte ha - vi gjør vårt beste for å svare innen 24 timer.


Spørsmål: Tilbyr du refusjon hvis jeg ikke liker produktet?
A: Absolutt! Vi tilbyr full refusjon på bestillingen din hvis du ikke liker produktet. Bare gå til siden for refusjonsregler for fullstendige detaljer. Hvis du har ytterligere spørsmål som ikke er adressert i våre vanlige spørsmål, kan du kontakte oss via Facebook messenger eller sende oss en e-post support@smiletogo-no.com