OM OS

Vi i SmileToGo har alltid vært stolte over å være mer enn bare en forhandler. Ønsket om luksus og rett og slett å levere den høyeste kvaliteten gjenspeiles i produktene våre. Disse produktene er designet, testet og utviklet av våre partnere for å garantere at standardene blir oppfylt.

Til å begynne med innså vi at det er altfor få butikker online og på gaten som rett og slett tilbyr en rekke trendy varer. Klart du kan finne fidget som snurrer overalt, men hva med andre ting som ikke ser dagens lys så mye, men som er viktige, til og med viktige for vårt velvære som mennesker.

Enkelt sagt, vi bestemte oss for å være butikken, butikken, virksomheten der du kan finne ved siden av alt for å gjøre livet ditt litt enklere, enten det er i form av kjæledyrhelse eller oppgraderinger i stuen, bestemte vi oss for burde være de som skal bringe det til deg!

Men alt i alt ville dette ikke være en enkel oppgave, kort å lage vår butikk og produkter, den vanskeligste delen av en oppstartsbedrift er å få deg, kunden til å komme til butikken vår selv, enn si å kjøpe noe du liker. Så vi gikk på oppdrag, opprettet en butikk vi var fornøyd med, og hadde produkter som vi mener er viktige for folk som kommer til formelle hjørner av verden med mange forskjellige problemer de vil løse eller i det minste gjøre lettere byrde.

Endelig lyktes vi. Butikken du besøker akkurat nå er fremdeles på oppstartssidene, men gjennom alle de juridiske dokumentene og partnerskapene vi har måttet opprette, klarte vi å oppnå våre mål og til slutt for første gang noensinne lage en butikk som var verdt deg!

Sakte men sikkert er vi sikre på at vi sammen med deg vil være i stand til å nå nye høyder utover det vi til og med kan forestille oss for øyeblikket.

Takk for at du tok deg tid til å lese gjennom historien vår og få kontakt med oss ​​på et nivå litt dypere enn før.