RETURPOLITIK

Returnerer
Våre retningslinjer varer i 30 dager. Hvis det har gått 30 dager siden kjøpet ditt, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytte.

For å være kvalifisert for retur må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

Flere typer varer er unntatt retur. Forgjengelige gjenstander som mat, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi godtar heller ikke produkter som er intime eller hygieniske varer, farlige materialer eller brennbare væsker eller gasser.

Ytterligere gjenstander som ikke kan returneres:
Gavekort
Nedlastede programvareprodukter
Noen helse- og personlig pleieutstyr

For å fullføre retur, krever vi en kvittering eller bevis på kjøpet.

Ikke send kjøpet tilbake til produsenten.

Det er visse situasjoner der bare delvis refusjon er gitt (hvis aktuelt)
Bok med tydelige tegn på bruk
CD-, DVD-, VHS-bånd, programvare, videospill, kassettbånd eller vinylplater som er åpnet
Enhver gjenstand som ikke er i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av grunner som ikke skyldes vår feil
Enhver vare returnert mer enn 30 dager etter levering

Refusjoner (hvis aktuelt)
Når returen din er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen.
Hvis du blir godkjent, vil refusjonen bli behandlet, og en kreditt blir automatisk brukt på kredittkortet eller den opprinnelige betalingsmåten innen et spesifisert antall dager.

For sent eller ingen refusjon (hvis aktuelt)
Hvis du ennå ikke har fått refusjon, må du først sjekke bankkontoen din igjen.
Ta deretter kontakt med kredittkortselskapet ditt, det kan ta en stund før refusjonen din blir offisielt lagt ut.
Ta deretter kontakt med banken din. Det er ofte litt behandlingstid før refusjon blir lagt ut.
Hvis du har gjort alt dette og fortsatt ikke har mottatt refusjonen din, kan du kontakte oss på support@smiletogo-no.com Salgsartikler


(hvis aktuelt)
Bare varer med normal pris kan refunderes, dessverre refunderes varer som er til salgs.

Børs (hvis aktuelt)
Vi bytter bare ut ting hvis de er defekte eller ødelagte. Hvis du trenger å bytte den mot samme vare, kan du sende oss en e-post på support@smiletogo-no.com

Presenterer

Hvis varen ble merket som en gave da den ble kjøpt og sendt direkte til deg, vil du motta en gavekreditt for verdien av retur. Når den returnerte varen er mottatt, vil et gavekort bli sendt til deg.

Hvis varen ikke ble merket som en gave da den ble kjøpt, eller hvis gavegiveren hadde levert ordren til seg selv for å gi deg senere, sender vi en refusjon til gavegiveren, og han vil finne ut om retur.

Shipping
Du er selv ansvarlig for å betale dine egne fraktkostnader for retur av varen. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar refusjon, vil kostnaden for returfrakt bli trukket fra refusjonen.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar før det utskiftede produktet når deg, variere.

Hvis du sender et element over

$ 75 bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi mottar den returnerte varen.