TILBAGEBETALINGS POLITIK

HVORDAN RETURER jeg et emne?

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet og ønsker å returnere en vare, kan du kontakte oss innen 30 dager etter at du har mottatt bestillingen.

Skriv inn ordrenummeret og årsaken til retur. Kundeserviceteamet vårt gjennomgår forespørselen om retur og sender ytterligere instruksjoner hvis returen er godkjent.

Bare varer kjøpt direkte fra SmileToGo aksepteres. For produkter kjøpt fra autoriserte forhandlere, vennligst kontakt dem direkte for retur.

Returvarer må være i original emballasje, inkludert alt tilbehør, manualer og dokumentasjon.

Returvarer må være ubrukt i samme stand som vi sendte dem til deg og i originalemballasjen. Flekker, brettede kort, ødelagte tetninger / ødelagte plastfolier godtas ikke. Hvis tilstanden til produktet som returneres til oss ikke er i akseptabel tilstand, forbeholder vi oss retten til ikke å refundere eller bytte. Produkter som er tilpasset kan ikke refunderes eller byttes ut.

Ikke-returnerbare varer inkluderer varer kjøpt fra forhandlere, feil kjøpte produkter og skadede produkter gjennom misbruk av kunder.

Returer uten mottakelse kan nektes. SmileToGo forbeholder seg retten til å nekte retur.

HVA HVIS PUNKTET / MOTTAKEN JEG FÅR ER DEFEKT / FEIL / SKADET?

Fikk du en defekt enhet eller feil produkt? Bare ikke fornøyd med bestillingen din?

Kontakt vårt kundesupportteam (Kontakt oss-siden) for å starte returprosessen.

Inkluder følgende informasjon:

 

 • Ordrenummer

  Kjøpsbevis

  Video eller bilde av det defekte produktet (hvis aktuelt)

  Komplett leveringsadresse

  Kontakt telefonnummer

  I noen tilfeller kan du bli bedt om å ta med en video eller et bilde av det defekte produktet som bevis på refusjon eller erstatning av produktet.

  HVOR LANG ER RETURPROSESSEN?

  Behandling av retur kan ta opptil 14 virkedager fra den dagen vi mottar retur. Vi sender deg en e-post for å bekrefte når retur er behandlet.

  For returnerte varer krediteres full refusjon for defekte produkter. For ikke-defekte varer ekskluderer refusjon alle frakt- og ekspedisjonsgebyrer.

  NÅR FÅR JEG TILBETALINGEN?

  Alle refusjoner blir kreditert den opprinnelige betalingsmåten. Hvis du har betalt med kreditt- eller debetkort, vil refusjon bli sendt til kortutstedende bank innen 14 virkedager etter mottak av den returnerte varen eller avbestillingsforespørselen. Kontakt kortutstedende bank med spørsmål om når kreditten blir sendt til kontoen din.

  Hvis du ikke har mottatt kreditt for returen din ennå, gjør du følgende:

  Kontakt banken / kredittkortselskapet. Det kan ta litt tid før refusjonen blir lagt ut på kontoen din.

  HVORDAN ÆNDRER ELLER AVBRYTER JEG BESTILLINGENE?

  Kontakt oss så snart som mulig hvis du trenger å endre eller kansellere bestillingen. Husk å oppgi bestillingsnummeret og endringen du vil gjøre, og vi vil bekrefte når endringen er gjort. Vær oppmerksom på at bestillinger som allerede er pakket eller sendt ikke kan endres eller kanselleres.