Frakt og levering

Når vil bestillingen min bli behandlet?

Alle bestillinger behandles og sendes fra vårt lager i Kina. Vennligst gi ekstra tid før bestillingen din kan behandles i høytider og salgssesonger.

Vi behandler bestillinger mellom mandag og fredag. Bestillinger behandles innen 3-5 virkedager fra bestillingsdatoen og sendes neste dag etter behandlingsdatoen. Vær oppmerksom på at vi ikke leverer i helgene.

Hvor lang tid tar det å motta bestillingen min?

Når du har lagt inn bestillingen din, kan du tillate 3-5 virkedager å behandle bestillingene dine. Etter det vil det ta 12–20 virkedager for levering i USA og 15–30 virkedager for internasjonale bestillinger (avhengig av sted).

Vil jeg bli belastet toll og skatt?

Prisene som vises på nettstedet vårt er skattefrie i amerikanske dollar, noe som betyr at du kan være ansvarlig for avgifter og avgifter når du mottar bestillingen.

Importavgifter, avgifter og relaterte tollgebyrer kan bli belastet når bestillingen din ankommer sin endelige destinasjon og bestemmes av ditt lokale tollkontor.

Betaling av disse avgiftene og avgiftene er ditt ansvar og dekkes ikke av oss. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser forårsaket av tollavdelingen i ditt land. Ta kontakt med ditt lokale tollkontor for mer informasjon om gebyrer.