Frakt og levering

Takk for at du besøker SmileToGo NO og handler hos oss. Følgende er vilkårene og betingelsene som utgjør vår frakt policy.

BEHANDLINGSTID FOR FORSENDELSE

Alle bestillinger behandles innen 1-2 virkedager. Bestillinger blir ikke sendt eller levert på søndager. Alle bestillinger som plasseres på en søndag, vil bli behandlet umiddelbart på mandag morgen. Hvis vi opplever et høyt antall bestillinger, kan forsendelser bli forsinket med en ekstra dag. Vennligst tillat ekstra dager i transitt for levering til tidsskalaen som er oppgitt nedenfor, da det i noen tilfeller kan oppstå små logistikkforsinkelser som ikke er i vår kontroll. Hvis det vil være betydelig forsinkelse i forsendelsen av bestillingen din, vil vi kontakte deg via e-post eller telefon.

LAND

Vi tilbyr forskjellige fraktalternativer og sender over hele verden. Vennligst se nedenfor for ytterligere detaljer; Norge, Sverige, Finland, Danmark, USA, Canada, Australia, New Zealand, Europa, Asia.

NORSKE FRATIDER

Premium spores: Alle bestillinger med Premium kurérsporet frakt behandles med prioritet og sendes med Posten Norge, DHL. Leveringstiden er vanligvis 3-6 virkedager etter at pakken er sendt fra vårt lager.

Standard levering: Alle bestillinger vil bli sendt innen en arbeidsdag ved hjelp av enten Poste Norge, Early Bird. Leveringstidene er vanligvis 6-10 virkedager. Du vil motta en melding med en sporingskode når bestillingen din er sendt. I sjeldne tilfeller kan dette variere noe avhengig av etterspørselen, men kunden vil alltid bli varslet via e-post hvis dette er tilfelle av et medlem av vårt supportteam.

INTERNASJONALE FRATIDER

Europa

Finland, Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike, Belgia, Østerrike, Italia, Spania, Portugal, Sveits, Nederland, Danmark, Ungarn, Luxembourg, Polen, Romania, Bulgaria, Kroatia: 6-11 virkedager

Nord-Amerika

Canada:
7-11 virkedager

Oseania

Australia, New Zealand:
10-12 virkedager

Asia

Taiwan, Hongkong:
3-4 virkedager

Japan, Thailand, Vietnam, Filippinene:
5-8 virkedager

Singapore, Malaysia:
3-6 virkedager

FRAKTKOSTNAD

Vi tilbyr en ekstremt billig standardlevering på alle bestillinger til Sverige, Norge, Finland, Danmark og Europa på 49 kr. For andre internasjonale bestillinger avhenger fraktkostnadene av det endelige bestemmelseslandet og vil bli beregnet i kassen.

TOLL/AVGIFTER

Bestillinger som sendes utenfor Norge (unntatt Sverige, Finland og Danmark), kan bli pålagt toll og avgifter som er spesifikke for det endelige bestemmelseslandet. Vi er ikke ansvarlige for å dekke disse kostnadene. Dessverre har vi ingen kontroll over disse avgiftene, og kan ikke fortelle deg hva den nøyaktige kostnaden kan/vil bli. Dette skyldes at tollregler og importavgifter varierer mye fra land til land.

Norge, Sverige, Finland, Danmark
For alle bestillinger til Norge, Finland, Danmark dekker vi disse kostnadene, og kunden trenger ikke å betale noe mer enn den endelige prisen i kassen.

BEKREFTELSE OG SPORING AV ORDRE

Når bestillingen din er plassert, vil du umiddelbart motta en automatisk ordrebekreftelse. Når bestillingen din er sendt og sendt ut fra lageret vårt, vil du motta en e-postbekreftelse med sporingskoden din. Denne sporingskoden kan deretter brukes på siden "Spor bestillingen min", som du finner øverst og nederst på nettstedet vårt, for å få kontinuerlige oppdateringer om hvor bestillingen din befinner seg underveis. Du er også velkommen til å sende oss en e-post for å sjekke bestillingsstatusen din hvis du av en eller annen grunn forventer noen problemer; vi er alltid glade for å hjelpe med alt vi kan.

TAPTE/STJÅLNE PAKKER

SmileToGo NO™ er dessverre ikke ansvarlig for pakker som blir stjålet eller mistet. Når pakken din er hos den respekterte kureren, er den ute av våre hender. Hvis sporingsinformasjonen som de oppgir, sier at pakken din ble levert til adressen din og du ikke har mottatt den, må du ta kontakt med den respektive kureren for mer informasjon. Du kan alltid sende oss en e-post for å få hjelp med henvendelsene dine, og vi hjelper deg gjerne.


Alle bestillinger sendes fra lageret innen 1 virkedag. I travle perioder kan det ta opptil 3 virkedager for levering, men kunden vil alltid bli informert og varslet hvis dette skulle skje.

*Alle forsendelsestider ekskluderer forsinkelser i klarering/tollklarering.