Personvern Politikk

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra smiletogo-no.com ("nettstedet").

PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også inn informasjon om de individuelle nettsidene eller produktene du ser på, nettstedene eller søkeordene som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved å bruke følgende teknologier:
- "Cookies" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, ISP, henvisnings-/utgangssider og dato-/tidsstempler.
- "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på siden.

I tillegg, når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp via nettstedet, samler vi inn viss informasjon fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer. Vi referer til denne informasjonen som "Ordreinformasjon".

Når vi refererer til "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, refererer vi til både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?
Vi bruker bestillingsinformasjon som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt gjennom nettstedet (inkludert å behandle betalingsinformasjonen din, sørge for levering og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
- Kommuniser med deg;
- Sjekk bestillingene våre for potensiell risiko eller svindel; og
- Når det samsvarer med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame relatert til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensiell risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

DEL DIN PERSONLIGE INFORMASJON
Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår – du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

UTFØR ANNONSER
Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettede annonser eller markedskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, vennligst besøk Network Advertising Initiatives ("NAI") opplæringsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke koblingene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
– Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances frameldingsportal på: http://optout.aboutads.info/.

Tekstmarkedsføring og varslinger: ved å abonnere på tekstvarsler godtar du å motta tilbakevendende automatiserte markedsføringsmeldinger med telefonnummeret som er oppgitt. Samtykke er ikke en betingelse for kjøp. Svar STOP for å avslutte abonnementet. HJELP for hjelp. Meldings- og datatakster kan gjelde. For mer informasjon se personvernerklæringen og vilkårene.

IKKE SPION

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vår nettstedsinnsamling og brukspraksis når vi ser et Ikke spor-signal fra nettleseren din.

DINE RETTIGHETER
Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon som vi har om deg og til å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du legger inn en bestilling via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som angitt. ovenfor. I tillegg, vær oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

DATALAGRING
Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, vil vi beholde bestillingsinformasjonen din for våre registre med mindre du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.

KONTAKT OSS
For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å sende inn en klage, vennligst kontakt oss på e-post på support@smiletogo-no.com.

KLARNA

In order to be able to offer you Klarna’s payment options, we will pass to Klarna certain aspects of your personal information, such as contact and order details, in order for Klarna to assess whether you qualify for their payment options and to tailor the payment options for you.

 

General information on Klarna you can find here. Your personal data is handled in accordance with applicable data protection law and in accordance with the information in Klarna’s privacy policy.

 
SmileToGo
[Re: Privacy Compliance Officer]