Retur- Og Refusjonspolicy

Vi har 30 dagers returrett, noe som betyr at du har 30 dager på deg til å be om refusjon etter at du har mottatt varen.

For å starte en refusjon eller hvis du har spørsmål kan du kontakte oss på support@smiletogo-no.com.

For å være kvalifisert for retur må varen din være i samme stand som du har mottatt den, umontert og ubrukt, med etiketter og i originalemballasjen. Du trenger også kvittering for kjøpsbevis.

Hvis returen din blir akseptert, sender vi deg instruksjoner om hvor du skal sende pakken din, tilbake til et av våre britiske varehus, avhengig av hvilket som er nærmest deg. Sørg for at produktet er i originalemballasjen, inkludert bruksanvisningen, fjernkontrollen og alt monteringstilbehør (hvis aktuelt), ellers vil ikke returen bli akseptert. Du vil være ansvarlig for å betale fraktkostnadene for å returnere varen din med mindre den er skadet, defekt eller feil vare. Hvis dette er tilfelle og for å bevise dette, vil vi kreve bildebevis via e-post og vil være i kontakt med fraktbudet. Hvis du sender en vare verdt mer enn 540 kr, anbefaler vi at du bruker en sporbar frakttjeneste eller tegner fraktforsikring (valgfritt basert på dine egne preferanser).

Når returen din er mottatt tilbake på et av våre britiske varehus, vil den bli inspisert og full refusjon vil bli utstedt når returen er akseptert. Etter at produktet ditt er mottatt kan det ta opptil 15 dager før refusjonen er utstedt og behandlet, avhengig av din bank eller kortleverandør. Vi vil være takknemlige når du gir oss beskjed om hva problemet var, da det hjelper oss å bedre forstå dine behov og forventninger, så vel som fremtidige kunder. Dette vil være til stor fordel for vårt utviklingsteam, da produktene kan forbedres kontinuerlig for å tilby de best mulige produktene på markedet.

Vennligst kontakt oss innen 30 dager etter levering for full refusjon. Hvis det har gått 30 dager siden leveringen av varene dine, beklager vi at vi ikke kan tilby deg refusjon eller bytte.

SKADER OG PROBLEM
Vennligst inspiser bestillingen din ved mottak og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottok feil vare, slik at vi kan vurdere problemet og rette det opp.

Dessverre kan produktet ditt bli skadet under transport. I dette tilfellet gir vi alltid en ny pakke gratis første gang og kan dessverre ikke gi refusjon. Hvis et defekt produkt kommer andre gang, vil vi refundere hele kjøpesummen til deg.

Vennligst inkluder et tydelig bilde av den skadede, defekte eller feil varen, og inkluder bestillingsnummer og navn.

Vi er alltid ansvarlige for eventuelle ytterligere fraktkostnader forårsaket av skadet, defekt eller feil vare(r).

UNNTAK / IKKE-RETURNERBARE VARER
Visse typer produkter kan ikke returneres, som tilpassede produkter (som spesialbestillinger eller personlige varer). Vi godtar heller ikke retur for farlige materialer, brennbare væsker eller gasser. Ta kontakt hvis du har spørsmål og bekymringer om din spesifikke vare.

TAPTE PAKKER
Hvis en pakke går tapt eller ikke kan leveres av logistiske årsaker, sender vi alltid en ny pakke før vi fortsetter med refusjon.

IKKE SAMLET/NEKTET PAKKER
Hvis en pakke blir levert på døren eller levert inn på et postkontor, vil SmileToGo NO dekke kostnadene for å levere pakken. Dersom pakken ikke mottas eller ikke hentes av posten, returneres den automatisk til leverandøren og vi har rett til å trekke 163 Kr fra beløpet som skal refunderes til deg. Dette gjelder også for pakker hvor det er sendt flere meldinger på e-post/sms uten at det er gjort noe.

UTVEKSLING
Den raskeste måten å sikre at du får det du ønsker, er ved å returnere varen du har, og når returen er akseptert, foreta et separat kjøp for den nye varen.

RETURER
Vi gir deg beskjed når vi har mottatt, inspisert og bekreftet returen din. Du får automatisk refundert den opprinnelige betalingsmåten din. Et refusjonsbevis sendes automatisk til e-posten din. Husk også at det kan ta litt tid før banken eller kredittkortselskapet behandler tilbakebetalingen (dette kan variere for hver bank).

Våre returdetaljer:
Navn: Ivan Ivanov
Adresse: Nikola Gabrovski 71
Postnummer: 5000
By: Veliko Turnovo
Land: Bulgaria 

RETURKOSTNADER
At Posten Norge at least 152 Kr to send your parcel with Track & Trace to Bulgaria and at least 113 Kr without Track & Trace. DHL charges a minimum of 417 Kr to send mail to Bulgaria. 

AVBESTILLINGSREGLER
Våre avbestillingsregler er gyldige i 1 time. Dersom du ønsker å kansellere bestillingen din for å motta full refusjon, vennligst send en e-post til support@smiletogo-no.com eller kontakt oss via kontaktskjemaet på nettsiden. Du vil motta refusjon til den opprinnelige betalingsmetoden din innen 12 timer. Hvis pakken allerede er sendt ut fra vårt lager eller er i transitt, kan en kansellering under en pakkes transitt ikke utstedes da denne pakken ikke kan stoppes. Vent deretter på å motta pakken, og når pakken er mottatt, vennligst ta kontakt med supportteamet vårt, de vil da kunne gi deg instruksjoner.

30 DAGER PENGENE TILBAKE-GARANTI
For å bevise vår tillit til produktene vi tilbyr og deres verdi for deg, tilbyr vi en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Alt du trenger å gjøre er å sende oss en e-post innen 30 dager etter at du har mottatt bestillingen din. Vi ville være takknemlige hvis du ville gi oss beskjed, da det hjelper oss å bedre forstå dine behov og forventninger, så vel som fremtidige kunder.